Referenties

Nogmaals onze hartelijke dank voor de goede zorgen en de gastvrijheid. Na 25 lopen met 23 graden (!) weren we zeer hartelijk ontvangen met koffie/thee of fris. Na een heerlijke douche namen we graag jullie aanbod aan om voor ons te koken, met zeer verse groente uit eigen tuin. We zagen Harry de groente met grote zorg uitzoeken terwijl wij lekker onderuit gezakt zaten in de tuin. Een heerlijk glaasje wijn maakte het helemaal af. ’s Morgens vroeg buiten ontbijten met heerlijke warme broodjes en eitjes van eigen kippen. Een adres om te onthouden.
De wandeldames uit Meddo


Heel bijzonder, dit verwacht je niet aan de buitenkant. Net een sprookjeshuisje, en het lijkt wel of het zich van binnen qua grootte naar behoefte aanpast. Het is steeds groot genoeg! Inspirerend, en ik heb dan ook met heel veel plezier deze website voor jullie gemaakt.

J R


Wederom bedankt voor jullie gastvrijheid. Dit is de tweede keer dat ik bij jullie overnacht; nu ben ik alleen geweest. Een fijne, warme plek, die voor mij geborgenheid uitstraalt. De rust van de omgeving is ook heerlijk, ik heb veel gewandeld. We zien elkaar weer,
J dH

 

Wat een goede keus om bij jullie te overnachten! Heerlijk knus huisje met alles ‘erop en eran’. De hartelijkheid en jullie warmte is duidelijk voelbaar. Zeker als je ziek wordt, wat mij overkwam, voelt dat zó goed.
T L


Ja, ongedwongen en de kunst om ons mee te laten genieten met al het moois dat er is. Fijn dat we jullie mochten ontmoeten. Van zulk soort mensen kan ik niet genoeg krijgen.
T tB


Dank je wel dat ik in jullie leuke huisje mocht logeren! Het was hartelijk, knus en gezellig! Veel plezier en geluk nog met deze creatie.
E tH


Vier weken in jullie achtertuin vertoefd, vier weken van bijkomen, uitrusten, bezinning, ongevraagd daarbij heel veel liefde, zorgzaamheid, denkstof, gezelligheid, warmte, genegenheid ontvangen. Het was moeilijk om vier weken ‘van huis’ te zijn, heb hier echter een ‘klein tweede thuis’ ervaren. Dank jullie wel voor alles!
J dW


Eén dag hier is twee weken vakantie!
 Wij sliepen als marmotten, de slaap van de vrede die jullie creëren.
D G


Een bijzondere plek met veel oog voor details. Juist die maken het huisje in de tuin een volledig ‘thuis’. Na een half uur zit je al in je eigen ‘tuinhuis’, hier kan geen vijfsterrenhotel tegenop.
M GV


In een impuls gingen we een weekendje weg en kwamen hier terecht. Wat een geluk! Een schattig huisje, fantastische bedden, maar als belangrijkste de bijzondere sfeer die jullie weten te creëren, rust, gezelligheid, warmte, kortom een fijne plek om te zijn. Hartelijk dank.
N, A en zoontje


Overdag beeldhouwen en ’s avonds doodmoe in het huisje achter in de tuin ‘thuiskomen’.  Heerlijk knus en geborgen plekje. Bijzonder waardeer ik jullie zorg en aandacht voor mij als gast. Jullie hebben oog voor detail en weten het mij naar de zin te maken. Ik ‘zeg het voort’.
A S 


Meer referenties vind je in het boekje dat in het huisje ligt.
Xandra