faq en referenties

FAQ

Het huisje helemaal voor jou alleen. Want er is maar één huisje hier…. Een week waarin je niets hoeft, maar veel mag. Waarin je van tevoren in overleg met Xandra en naar wens kunt bespreken en invullen wat je denkt nodig te hebben. En waarin je weet dat je je wensen gerust mag aanpassen. In het moment zijn. Zodat je met hart en ziel naar je lichaam kunt luisteren. Mag vragen. Velen gingen je al voor; je bent van harte welkom.

Referenties

Het schrijvershuisje is al wel bekender. Minder bekend zijn de beeldhouwers die hier bijvoorbeeld een midweek komen en de workshops bij beeldhouwateliers Baak volgen. En de mensen die een ‘mij-vakantie’ houden en ‘bijtanken’ met workshops bij schilders of andere kunstenaars in de omgeving. Of die daarvoor kiezen dit samen te doen met een maatje, vriend of vriendin om tijd voor elkaar te hebben. Al dan niet gekoppeld aan een extra dagje fietsen of wandelen, uit eten, et cetera. Is dat iets voor jou of jullie? Kijk dan ook even bij de creatieve page.

MEER WETEN?

Vragen? Vragen! We staan open voor elk verzoek en horen graag hoe we je verder kunnen helpen. +31 575442885 0f +31 647926372 of info@hethuisjeachterindetuin.nl

Scroll naar boven