bijna een tiny house

Alleen al als je binnenkomt, krijg je een beetje een sneeuwwitje-gevoel. Klein en toch is er alles wat je nodig hebt! “Een compleet tiny house”, ervaren onze gasten ook wel, blij verrast. En dat is zo.

Met de grote glazen schuifpuien heb je uitzicht op tuin en vogels. Een beschut terrasje achter je huisje, en binnen een (slaap)bank, een luie stoel, een complete badkamer (dus ook handdoeken), als je wilt een extra grote schrijftafel voor het raam, je hoeft niets mee te nemen. Er is natuurlijk wifi dus je kunt gelijk online. Ook de keuken is klein maar helemaal compleet met een inductiekookplaat, koelkast en magnetron, pannen, servies, enzovoort. Alles wat je nodig hebt om je helemaal thuis te voelen. Van thee en koffie tot afwasspulletjes toe. Wat er niet is, hebben we waarschijnlijk wel in huis. Gewoon even (van te voren) vragen…

Uitrusten kan hier prima. De ouderwetse steile maar sterke molenaarstrap voert je van de kamer naar de slaapzolder. In het voorste deel staat het luxe tweepersoonsbed, achterin twee eenpersoonsbedden. Een daarvan kan naar beneden, handig voor mensen die bijvoorbeeld (’s nachts) liever geen trap lopen. Komen er kinderen mee, dan kun je prima met z’n vieren boven slapen. De dakramen zorgen voor genoeg frisse lucht.

MEER WETEN?

Vragen? Vragen! We staan open voor elk verzoek en horen graag hoe we je verder kunnen helpen.

Scroll naar boven